Yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt

txt

Olemme toimintamme alusta lähtien panostaneet voimakkaasti yhtiöoikeudelliseen asiantuntemukseen.

Lakimiehemme neuvovat asiakkaitamme jatkuvalla periaatteella moninaisissa yhtiöoikeudellisissa asioissa. Yleisen yhtiöoikeuden kokonaisvaltainen hallinta ja tehokas projektinhallinta yhdistettynä vahvaan neuvottelutaitoon on jokaisen yritysjärjestelyn peruslähtökohta. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä yritysjärjestelypalveluita tehokkaalla mutta silti joustavalla tavalla. Palvelumme kattavat yritysjärjestelyn koko elinkaaren alkaen sen suunnittelusta, due diligence -tarkastusten järjestämisestä ja suorittamista jatkuen sopimusten ja muiden asiakirjojen laadintaan, tarvittavien notifikaatioiden ja muiden lupailmoitusten jättämiseen ja päättyen hankitun yhteisön integroimiseen.

Yhtiöjärjestelyt

Olennainen osa työstämme koostuukin erilaisten yritysjärjestelyihin liittyvien sopimusten neuvottelusta ja laadinnasta useilla eri kielillä. Työskennellessämme otamme aina huomioon asiakkaidemme liiketoiminnalliset tavoitteet ja käytämme innovatiivisia menetelmiä uusia toimintamallien löytämiseen tilanteessa, jossa järjestelyn osapuolten näkemyksen ja tavoitteet eroavat toisistaan.

Toiminta-aikanamme olemme toimineet neuvonantajina kaikenlaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä, vaihdellen pienten yhtiöiden hankkimisesta suurten julkisten yhtiöiden sulautumisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »