Henkilöstö

Matti Manner

Painopistealueet
Sopimusoikeus, yrityskauppa ja yritysjärjestelyt, yhtiöoikeus, kansain­välinen kauppa, riidanratkaisu-, oikeudenkäynti- ja välimies­menettelyt.

Mannerilla on pitkäaikainen kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä yrityskaupoista sekä kansallisten ja kansainvälisten kaupallisten sopimusten laatimisesta. Riippumaton The International Who’s Who of Business Lawyers on vuosittain rankannut Suomesta noin kymmenen asianajajaa. Manner on usean vuoden ajan kuulunut rankattujen joukkoon ja ainoana Helsingin ulkopuolisena.

Manner hoitaa monipuolisia, laajoja oikeudenkäyntejä ja hän on toiminut lukuisissa välimies­oikeuksissa puheenjohtajana tai jäsenenä.

Suomen Tasavallan Presidentti on myöntänyt Mannerille vuonna 2013 laamannin arvon.

Kielitaito
suomi, englanti, ruotsi 

Muuta
Ennen B&M:n perustamista Manner on työskennellyt mm. tuomarin ja esittelijän tehtävissä Turun käräjäoikeudessa ja Turun hovioikeudessa.

Manner on ollut Suomen Asianajajaliiton hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja hallituksen jäsen 1996 – 2004. Hän oli kansainvälisen asianajaja­liiton International Bar Associationin valtuuskunnan jäsen 2001 – 2009. 

Manner on tai on ollut muun muassa Elisa Oyj:n, Saunalahti Oyj:n, Faron Pharmaceuticals Oy:n, Turun Osuuskaupan, Kauppakeskus Mylly Oy:n, Satatuote Oy:n, Marva Media Oy:n, Nurmi-Yhtiöt Oy:n, YH VS-Rakennuttaja Oy:n, Ruissalo Säätiön, Länsi-Suomen Yleishyödyllinen Asuntosäätiön, Suomen Asianajaja­liiton säätiön ja Aboa Vetus Ars Nova säätiön hallituksen jäsen tai puheenjohtaja.

Manner on Turun NMKY:n johtokunnan, Auralan Kansalaisopiston, Turun Kauppakamarin laki- ja talousvaliokunnan jäsen.

Yhteystiedot
0400 824 100
(02) 511 7024
etunimi.sukunimi@brander-manner.fi

Asianajoassistentti
Oona Valtonen
(02) 511 7032
etunimi.sukunimi@brander-manner.fi

Matti Manner
Osakas, asianajaja

Juha Manner
Osakas, asianajaja

Saima Hällfors
Oikeustieteen maisteri

Susanna Hedenström
Toimistopäällikkö, asianajo­assistentti

Oona Valtonen
Oikeustieteen maisteri, asianajo­assistentti

Ota yhteyttä ja kysy lisää »