Henkilöstö

Juha Manner

Painopistealueet
Sopimus- ja yhtiöoikeus, työoikeus, asuntokauppa­riidat, perhe- ja perintöoikeus; erityisesti perinnönjaot ja ositukset, talousrikosoikeus, rikos- ja riita­oikeuden­käynnit, konkurssit ja yritys­saneeraus

Kielitaito
Suomi, englanti

Muuta
Ennen liittymistä B&M:n lakimieheksi Manner on työskennellyt mm. Rauman raastuvanoikeudessa oikeusneuvosmiehenä ja pormestarina sekä syyttäjänä.

Työn ohella Manner on ollut aktiivinen kouluttaja ja luennoitsija pk-yrityksille suunnatuissa koulutus­tilaisuuksissa ja toimii lakineuvojana Rauman Kauppakamarissa ja Satakunnan Yrittäjät ry:ssä.

Luottamus­tehtävissä Manner on toiminut mm. Suomen Asianajajaliiton Turun osaston hallituksen puheenjohtajana toimittuaan sitä ennen hallituksen jäsenenä ja lisäksi hän on ollut Suomen Asianajajaliiton valtuuskunnan ja menettely­tapavaliokunnan jäsen v. 2009 asti ja sen jälkeen Suomen Asianajaja­liiton hallituksen jäsen ja varajäsen v. 2009 - 2015, kansainvälisen asianajo­toimistojen yhteen­liittymän Avrio-Advocatin hallituksen jäsen v. 2008 asti ja Rauman kauppakamarin palvelualojen valiokunnan jäsen. Lisäksi Manner on toiminut Rauman kauppakamarin lakivaliokunnan puheenjohtajana.

Yhteystiedot
(02) 8240 618
0400 828940
etunimi.sukunimi@brander-manner.fi

Matti Manner
Osakas, asianajaja

Juha Manner
Osakas, asianajaja

Saima Hällfors
Oikeustieteen maisteri

Susanna Hedenström
Toimistopäällikkö, asianajo­assistentti

Oona Valtonen
Oikeustieteen maisteri, asianajo­assistentti

Ota yhteyttä ja kysy lisää »